Sayfa 1 Toplam 9 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 176 adet konudan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar konu gösteriliyor
u an Kültür & Sanat isimli kategoriyi geziyorsunuz.

Alt Forum Konular / Mesajlar  Son Mesaj

  1. şiir Köşesi

    (2 Kişi İçeride)

    Yüreğimizdeki sözlerin kaleme döküldüğü yer

    Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 164
    • Mesajlar: 358

    Son Mesaj :

    1. Sizlerle Paylaştığım şiirlerim

      Eylemler:

      Forum İstatistikleri:

      • Konular: 23
      • Mesajlar: 65

      Son Mesaj :

      Sonum mu olacak son yazılan Mesajı göster

      yazar

      12.04.2014, 13:22

    2. Eylemler:

      Forum İstatistikleri:

      • Konular: 78
      • Mesajlar: 141

      Son Mesaj :

    3. Siz üyelerimizin yazdığı şiirler

      Eylemler:

      Forum İstatistikleri:

      • Konular: 34
      • Mesajlar: 86

      Son Mesaj :

      Congeri Ömer Çetimnkaya dan... son yazılan Mesajı göster

      yazar

      04.07.2011, 18:16

  1. Sabit Konular  

  2. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    T***252;rk Bayra***287;***305;

    Başlatan eamy, 09.08.2005 09:26
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 11
    • Görüntüleme: 7.386
    Bugün, 00:38 son yazılan Mesajı göster
  3. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    :: BİYOGRAFİ ::

    Başlatan makrow, 06.04.2005 16:11
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 13
    • Görüntüleme: 8.843
    01.06.2005, 01:50 son yazılan Mesajı göster
  4. Normal Konular  

  1. Ankara***39;da Yedim Taze Meyvayı

    Başlatan siirlerefendisi, 04.10.2011 13:13
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.299
    Bugün, 01:52 son yazılan Mesajı göster
  2. Hadise eurovision 2009 düm tek tek

    Başlatan siirlerefendisi, 13.05.2009 08:46
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.759
    Bugün, 01:09 son yazılan Mesajı göster
  3. Ruh Bağı - Vampir Akademisi 5

    Başlatan gokche53, 16.10.2010 01:06
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 3.316
    Bugün, 00:20 son yazılan Mesajı göster
  4. "şabanoğlu şaban" birinci seçildi

    Başlatan disci55, 20.09.2009 14:23
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 2.180
    Bugün, 00:07 son yazılan Mesajı göster
  5. Beklenen

    Başlatan _Şule_, 24.04.2015 15:51
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 572
    Bugün, 00:02 son yazılan Mesajı göster
  6. Buz Öpücük - Vampir Akademisi 2

    Başlatan mettah, 31.10.2009 14:02
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 19
    • Görüntüleme: 12.498
    Dün, 22:44 son yazılan Mesajı göster
  7. 90 Yıldır Uyuyan Bebek (Gerçek Hikaye)

    Başlatan Pars, 24.05.2009 13:56
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 3.606
    Dün, 21:27 son yazılan Mesajı göster
  8. En sevdiğiniz şarkılar

    Başlatan nildeniz, 18.07.2007 09:44
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    • Cevap: 37
    • Görüntüleme: 14.460
    Dün, 20:47 son yazılan Mesajı göster
  9. Sonisphere Festival @ İstanbul

    Başlatan befega, 25.05.2010 22:58
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.474
    Dün, 19:34 son yazılan Mesajı göster
  10. Yazarların ilginç özellikleri

    Başlatan GROZNY, 20.07.2009 06:50
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 3.563
    Dün, 15:51 son yazılan Mesajı göster
  11. TRT***8217;nin Eurovision Adayı

    Başlatan befega, 25.10.2009 12:08
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 1.925
    Dün, 15:33 son yazılan Mesajı göster
  12. Polat Alemdar filmi geliyor

    Başlatan disci55, 19.09.2009 20:26
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 11.689
    Dün, 14:36 son yazılan Mesajı göster
  13. Manga - şehr-i Hüzün

    Başlatan Veritavan, 22.04.2009 14:57
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 2.174
    Dün, 14:24 son yazılan Mesajı göster
  14. Rock'N Coke 2009 @ İstanbul

    Başlatan befega, 24.04.2009 10:51
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.676
    Dün, 02:44 son yazılan Mesajı göster
  15. Kan Sözü - Vampir Akademisi 4

    Başlatan gokche53, 27.08.2010 09:51
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 3.684
    22.11.2010, 20:57 son yazılan Mesajı göster
  16. Eurovision'a MaNga gidiyor

    Başlatan befega, 07.01.2010 11:37
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.786
    07.01.2010, 13:52 son yazılan Mesajı göster
  17. Elvis Presley

    Başlatan Veritavan, 16.08.2009 09:04
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.961
    16.08.2009, 09:24 son yazılan Mesajı göster
  18. Unirock Extreme Festival

    Başlatan jimihendrix, 05.08.2009 17:38
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.312
    05.08.2009, 17:38 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.654
    17.07.2009, 15:51 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.305
    24.04.2009, 10:49 son yazılan Mesajı göster

Forum Bilgi ve Seçenekleri

Users Browsing this Forum

Şu anda 2 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 Kayıtlı üye & 2 Misafir)

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •